Oivaamo

www-sivut

Selkeät ja yksilölliset www-sivut

Oivaamon www-sivut ovat ulkoasultaan yksilölliset ja yrityksen näköiset. Ulkoasu voi pohjautua yrityksen logoon tai graafiseen ohjeistukseen tai nämä voidaan sisällyttää suunnittelutyöhön.

Oivaamon www-sivut ovat selkeitä ja toimivia. Sivujen toteutuksessa huomioidaan erityisesti käyttäjä- ja hakukoneystävällisyys. Sivujen toimivuus testataan huolellisesti ennen niiden julkaisua eri selaimilla ja eri laitteilla esim. PC, Mac, iPad ja iPhone.

Oivaamo hoitaa halutessasi www-sivujen päivitykset tai sivujen sisällön ylläpitoon voidaan asentaa haluamasi julkaisujärjestelmä.

Itse päivitettävät www-sivut

Oivaamon suunnittelemien ja toteuttamien www-sivujen sisällön ylläpitoon voidaan ottaa käyttöön julkaisujärjestelmä (esim. Wordpress). Myös jo olemassa olevat www-sivusi voidaan siirtää julkaisujärjestelmään.

www-sivujen hinnoittelu

Oivaamon www-sivujen hintaan vaikuttavat mm. sivujen ja kieliversioiden määrä, sivuille tulevat elementit (esim. kuvat, videot, lomakkeet), onko yrityksellä jo olemassa graafinen ohjeistus sekä se, asennetaanko sivujen päivittämiseen julkaisujärjestelmä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä millaiset www-sivut vastaavat sinun tarpeitasi ja mitä ne tulisivat maksamaan.

www-sivujen päivitys ja uudistus

Oivaamo hoitaa www-sivujen tietojen päivittämisen luotettavasti, ammattitaidolla ja nopeasti.

Oivaamo uudistaa jo olemassaolevat www-sivut, joiden ulkoasu, rakenne ja/tai tekninen toteutus kaipaavat uudistusta. Sivuston teksti- ja kuvasisältö päivitetään uudistuksen yhteydessä ja sivuille on mahdollista lisätä esim. yhteydenottolomake tai kävijäseuranta.

www-sivuihin liitettävät palvelut

Oivaamon www-sivuihin liitettävät palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti Oivaamon www-sivuasiakkaille.

Verkkotunnukset (eli domainit)

Haemme fi-verkkotunnuksen Viestintäviraston fi-verkkotunnuspalvelusta ja teemme Viestintäviraston vaatimat tarkistukset rekistereistä. Fi-verkkotunnus haetaan yhden, kolmen tai viiden vuoden ajaksi.

Webhotelli

Oivaamon webhotellien ylläpitäjä on Louhi Networks Oy, joka panostaa palveluissaan erityisesti korkeaan laatuun ja tietoturvallisuuteen. Webhotelliin kuuluu sähköpostiosoitteita ja siihen voidaan liittää esim. tietokanta.

Julkaisujärjestelmä

Oivaamo asentaa julkaisujärjestelmän www-sivujesi palvelintilaan ja luo tarvittavat sivupohjat ja sivut. Jatkossa voit päivittää sivujen sisältöä itse nettiselaimen kautta selkeällä hallintatyökalulla. Tarvittaessa saat päivittämiseen aina apua Oivaamosta.

Lomakkeet

Lomakkeen avulla www-sivujesi käyttäjät voivat esim. tehdä tilauksen, pyytää tarjousta tai antaa palautetta. Käyttäjien antamat tiedot lähetetään valitsemaasi sähköpostiin. Oivaamon lomakkeet toteutetaan php-ohjelmointikielellä.

Kävijäseuranta (Google Analytics)

Onko www-sivuillasi kävijöitä? Kuinka paljon? Mistä he sivuillesi tulevat? Miten he sivuillasi toimivat? www-sivujesi kävijäseurantaan käytämme Google Analytics -ohjelmaa. Kävijäseurantaraportin saat sähköpostiisi esim. kerran viikossa tai kerran kuukaudessa.

Google-mainonta (Google Adwords)

Google-mainonta suunnitellaan ja toteutetaan näkymään määrätyillä hakusanoilla, määrätyllä alueella ja määrätyn budjetin rajoissa.

 

HUOM!

Oivaamo on tauolla.

Lisätietoja: katja(at)oivaamo.fi tai 040 548 6904

 

Saadaksesi www-sivusi näkyviin nettiin tarvitset:

  • verkkotunnuksen eli domainin (sivujesi osoite, esim. www.yritys.fi)
  • webhotellin eli palvelintilan (paikka, missä sivusi sijaitsevat)
  • www-sivut

Nämä kaikki saat helposti ja vaivattomasti Oivaamosta!

Hinnasto

www-sivut
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

www-sivujen päivitys 45 €/tunti

Webhotelli 48 €/vuosi

Verkkotunnukset
fi-verkkotunnus 22 €/1 vuosi, 43 €/3 vuotta tai 60 €/5 vuotta
(sis. verkkotunnusmaksun Viestintävirastolle)

Hintoihin lisätään alv 24%.
Hinnat voimassa toistaiseksi.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Käy katsomassa Oivaamon tekemiä www-sivustoja Työnäytteitä-sivulla >>.